Dojmovi pacijenata

 
Poštovani, ako želite i Vi objaviti Vaše dojmove pošaljite ih putem kontakt obrasca

 


Ako ne možete do Osijeka, nema veze - radi i na daljinu , preko slike...


Ne znam ni ja kak mu to uspijeva - al funkcionira i uspijeva .. moja preporuka ... Dokazano i na meni i na mojim četveronošcima
Kad liječnici, veterinari i lijekovi ne pomažu, uvijek je tu Davor... Možda bih trebala ubuduće ravno Davoru na liječenje.. i ja i moji četveronošci... .. skratila bi si i bol i muku i vrijeme ...
Zato -- još jednom - Hvala Davor

 

S.L.N. Varaždin


Pohađala sam seminar o auri kod gospodina Davora. Seminar je bio korektno pripremljen, voditelj usredotočen i uz pozorno praćenje i koncentraciju konkretni su se rezultati mogli osjetiti tijekom seminara.

Zahvaljujem Davoru i želim mu puno uspjeha.

 

A., polaznica seminara

 

Ja se stvarno osjećam dobro, zahvaljujući Vama.


Hvala još jednom. Zaboravila sam kako je sebe staviti na prvo mjesto, i Vi ste mi zaista otvorili oči. Sada znam što mi je činiti, do sada samo sam mislila to ću učiniti, a sada prelazim na djelo. Laku noć!

 

Blaženka.


Gosp. Davore, koristimo priliku još jednom zahvaliti na novom iskustvu koje su nam donijeli Vaši bioterapijski tretmani, a ujedno su nam bile vrlo dragocjene informaci iz Vaših dimenzija kojih nismo bili svijesni. Poštujemo Vas zbog Vaše sposobnosti.

 

Zahvalni, Sanja i Robert.

 

Poštovani g. Kos,

odmah na početku želimo (moj suprug i ja) od srca se zahvaliti na Vašem trudu što ga ulažete u liječenje moje svekrve M. Mišljenja sam da sama činjenica što je nazovete i razgovarate s njom doprinosi da se trgne iz depresije. Nadamo se da će joj se povratiti životna snaga a za to ste u velikoj mjeri zaslužni Vi. Ona kaže da bolje spava i više ne osjeća jake bolove kao prije.

Hvala Vam još jednom.

 

Srdačan pozdrav i svako dobro.